Gratis bestandscontrole       Snelle levertijden       Gratis verzending

WhatsApp-icon +31 (0)6 13 26 59 60       Mijn account      Hulp nodig?

Deze website wordt beheerd door Eljadrukwerk.nl, hierna te noemen Eljadrukwerk.nl

Bij bezoek aan deze website kan Eljadrukwerk.nl gegevens van u verwerken. Dit kan gaan om gegevens die u bijvoorbeeld via vragenlijsten of ergens anders op de website hebt ingevuld. Ook in het kader van deze verwerkingen waarborgt en respecteert Eljadrukwerk.nl uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit houdt onder meer in dat uw persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor zover verenigbaar met de doeleinden zoals uiteengezet in bovengenoemde Gedragscode, uw persoonsgegevens door Eljadrukwerk.nl beschermd worden en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Dit “Privacy Statement” geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van “cookies” op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Gegevensverwerking

Eljadrukwerk.nl verzamelt en verwerkt informatie met betrekking tot cliënten en bezoekers van deze website in het verband met een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering en om te monitoren of deze website voldoende aansluit op de wensen van haar relaties. In het bijzonder is deze verwerking van persoonsgegevens gericht op het kunnen aanbieden van informatie met betrekking tot producten en diensten van Eljadrukwerk.nl en gerelateerde derden en het kunnen uitvoeren van andere promotieactiviteiten, (het beoordelen en accepteren van (potentiële) cliënten, het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten en het afwikkelen van betalingsverkeer en het verrichten van analyses van gegevens ten behoeve van statistische doeleinden. De informatie die u beschikbaar stelt via deze website kan verder gebruikt worden om u te informeren over, onder andere, de website en mogelijke veranderingen ten aanzien van het gebruik van de website. Uw persoonlijke gegevens zullen vanzelfsprekend niet worden verkocht of ter beschikking gesteld worden aan derden die geen dochtermaatschappijen van of anderszins gerelateerd zijn aan Eljadrukwerk.nl.

Persoonlijke gegevens inzien en wijzigen

Persoonlijke gegevens vindt u allereerst in uw eigen account op de website. U kunt u aanmelden via: http://www.eljadrukwerk.nl/inloggen om daar uw gegevens in te zien en/of te wijzigen.
Daarnaast kunt u ten allen tijde uw gegevens bij ons opvragen en inzien, door een verzoek te doen via e-mail of per post. Uiterlijk binnen 5 dagen na uw verzoek ontvangt u een e-mailbericht met een overzicht van de bij ons geregistreerde gegevens. Indien er gegevens zijn die u wilt laten wijzigen, aanvullen of verwijderen dan kunt u dat aan ons melden.
Om de informatie aan te passen of te wijzigen die u op de website, per e-mail, via een formulier of op een andere manier aan ons verstrekt heeft kunt u zich per e-mail wenden tot support@eljadrukwerk.nl

Websites van derden

Deze Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

Vragen

Voor vragen over deze Privacy Statement en/of de wijze waarop Eljadrukwerk.nl uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen met Eljadrukwerk.nl. Indien u geen prijs stelt op informatie over onze producten of diensten, kunt u dit aan ons doorgeven.

Wijzigingen Privacy Statement

Eljadrukwerk.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit Privacy Statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

erik person

IK STA VOOR
U KLAAR

+31(0)613265960
info@eljadrukwerk.nl
Hulp pagina

Ma-vrij: 09:00 – 17:00
Weekend: gesloten

ONZE KLANTEN
ZIJN TEVREDEN
OVER ONS

Uitstekend 9.6

Lees hier waarom

HEB JE HULP NODIG?

Wij helpen je graag met het promoten van jouw bedrijf. Door drukwerk, maar ook met alle andere zaken.

Lees onze tips in de blog en bekijk onze veelgestelde vragen. Je kunt ook een kijkje nemen onder het kopje ‘Hulp nodig?’ rechtsboven op de pagina.

CONTACTGEGEVENS

Zeis 12
7672 AE Vriezenveen
Tel. +31 6 13 26 59 60
info@eljadrukwerk.nl
support@eljadrukwerk.nl

logo_eljadrukwerk